Пролетното почистване е всяка пролет и то води до изхвърлянето и извозването на стотици килограми боклук.

Както знаете, всяка година се сформират пролетни почиствания във всички общини в България. Разбира се това е добър повод да надникнете във вашите тавани, мазета и дворове,

Пролетно почистване
Професионално пролетно почистване

за да изхвърлите нещо ненужно, старо и събиращо прах години наред - стари мебели, дървения, някоя стара дограма или каквото още ви попадне.

Ние от Кърти Чисти и Извозва сме на среща при пролетното ви почистване, защото не е редно да изхвърляте боклуците си на улицата и да чакате с дни общината да ги събере.

Разбира се това не е и нейна работа!
По време на пролетното почистване, най-често се почистват общи части, градинки и междублокови пространства и улици. Събират се тонове боклук и често много хора използват купчините с отпадък за да стоварят собствения си боклук. В повечето случай, общината не успява да събере всичкия строителен и битов боклук и той стои там с месеци.

През изминалите години сме натрупали опит в пролетното почистването и ние можем да ви помогнем с пренасянето и извозването на боклука натрупан в вашите мазета, дворове и тавани.

Ние предлагаме изключително конкурентни цени за София и района.

Пролетно почистване
Пролетно почистване в София

Обадете ни се и след предварителен безплатен оглед, ще можем да ви предложим цена за вашето пролетно почистване, извозване на боклуци или дори къртене.

Да ние също и къртим!

Ако се наложи къртене на стени, сваляне на стари дограми, отваряне на сводове и пробиване на отвори и други, свързани с къртачните услуги, с удоволствие ще ги извършим вместо вас.

От нашите Клиенти :

  Живея в покрайнините, имахме вкъщи отдавна неупотребяема камина. Отказахме се да я палим, че минахме на парно, пък и опушваше бързо стените и мебелите, но остана така, затворена с една ламарина. От комина обаче неизвестно как се сипеха постоянно сажди. Затова това лято реших, че е време да освободя терена от нея и потърсих помощта на тази фирма. Нямате представа как за половин ден свалиха зидарията и задръстения от сажди комин. А после успяха и да изчистят и изнесат цялата тази мръсотия навън. Аз съм пенсионер вече, нямаше да смогна сам. Боядисах помещението и сега то се разшири и стана по-светло. Чудесно се справиха къртачите.