Пролетното почистване е всяка пролет и то води до изхвърлянето и извозването на стотици килограми боклук.

Както знаете, всяка година се сформират пролетни почиствания във всички общини в България. Разбира се това е добър повод да надникнете във вашите тавани, мазета и дворове,

Пролетно почистване
Професионално пролетно почистване

за да изхвърлите нещо ненужно, старо и събиращо прах години наред - стари мебели, дървения, някоя стара дограма или каквото още ви попадне.

Ние от Кърти Чисти и Извозва сме на среща при пролетното ви почистване, защото не е редно да изхвърляте боклуците си на улицата и да чакате с дни общината да ги събере.

Разбира се това не е и нейна работа!
По време на пролетното почистване, най-често се почистват общи части, градинки и междублокови пространства и улици. Събират се тонове боклук и често много хора използват купчините с отпадък за да стоварят собствения си боклук. В повечето случай, общината не успява да събере всичкия строителен и битов боклук и той стои там с месеци.

През изминалите години сме натрупали опит в пролетното почистването и ние можем да ви помогнем с пренасянето и извозването на боклука натрупан в вашите мазета, дворове и тавани.

Ние предлагаме изключително конкурентни цени за София и района.

Пролетно почистване
Пролетно почистване в София

Обадете ни се и след предварителен безплатен оглед, ще можем да ви предложим цена за вашето пролетно почистване, извозване на боклуци или дори къртене.

Да ние също и къртим!

Ако се наложи къртене на стени, сваляне на стари дограми, отваряне на сводове и пробиване на отвори и други, свързани с къртачните услуги, с удоволствие ще ги извършим вместо вас.

От нашите Клиенти :

  Искам и тук да ви благодаря за добрата работа. Ако не бяхте свършили толкова бързо, теча в банята щеше да ми навлече големи неприятности, не бях застраховала жилището. Благодаря ви, че мога да се радвам на напълно различния вид на моята баня сега. Ще ви препоръчам на приятелки.