Пролетното почистване е всяка пролет и то води до изхвърлянето и извозването на стотици килограми боклук.

Както знаете, всяка година се сформират пролетни почиствания във всички общини в България. Разбира се това е добър повод да надникнете във вашите тавани, мазета и дворове,

Пролетно почистване
Професионално пролетно почистване

за да изхвърлите нещо ненужно, старо и събиращо прах години наред - стари мебели, дървения, някоя стара дограма или каквото още ви попадне.

Ние от Кърти Чисти и Извозва сме на среща при пролетното ви почистване, защото не е редно да изхвърляте боклуците си на улицата и да чакате с дни общината да ги събере.

Разбира се това не е и нейна работа!
По време на пролетното почистване, най-често се почистват общи части, градинки и междублокови пространства и улици. Събират се тонове боклук и често много хора използват купчините с отпадък за да стоварят собствения си боклук. В повечето случай, общината не успява да събере всичкия строителен и битов боклук и той стои там с месеци.

През изминалите години сме натрупали опит в пролетното почистването и ние можем да ви помогнем с пренасянето и извозването на боклука натрупан в вашите мазета, дворове и тавани.

Ние предлагаме изключително конкурентни цени за София и района.

Пролетно почистване
Пролетно почистване в София

Обадете ни се и след предварителен безплатен оглед, ще можем да ви предложим цена за вашето пролетно почистване, извозване на боклуци или дори къртене.

Да ние също и къртим!

Ако се наложи къртене на стени, сваляне на стари дограми, отваряне на сводове и пробиване на отвори и други, свързани с къртачните услуги, с удоволствие ще ги извършим вместо вас.

От нашите Клиенти :

  Аз си дойдох от чужбина и жилището ми имаше нужда от основно подновяване. Бях наистина изненадан да видя, че вече е възможно да си поръчате ремонт в София. Първо, те започнаха с тавана. Правят всичко добре и бързо, и най-важното е, че не е имало проблеми със строителните отпадъци. Всичко беше чисто, почистиха всичко. След това реших да направя цялата кухнята само при тях, защото си познават занаята и са добре обучени, и техните цените изглеждат нормални. Сега мисля, пролетта отново да им се обадя (същото е необходимо да се направи на балкона, спалнята и коридора), вече са ми обещали. Опитайте да се свържете с тях, мисля, че и вие ​​ще бъдете доволни като мен. Наистина ги препоръчвам.