Всички отпадъци ще бъдат натоварени и транспортирани прилежно до определените за целта сметища от общината. Услугата се състои в следните дейности:

Почистване тавани и мазета
Почистване на тавани и мазета в София

 

Услугата Чистене на мазета и тавани  се състои в следните дейности:

 •  
  Почистване на дворове
  Професионално почистване на тавани и мазета


    Изнасяне на стари мабели, бяла и черна техника;
 •     Изнасяне на боклуци и ненужни вещи;
 •     Демонтаж на обемните мебели и боклуци, с цел по-лесно траспортиране;
 •     Сортиране на боклука и нужните вещи, които ще останат в помещенията;
 •     Товарене, извозване и изхвърляне на вещите и боклука за извозване до сметище или регламентирани за целта места за приемане на вторични суровини или рециклиране на стара техника.

Качествената услуга, предлагана от Kartachi.org, в комбинация с най-ниските цени в бранша, ще ни направят желан партньор за Вашите настоящи и бъдещи нужди за изчистване и извозване на стари вещи, задържащи прах и заемащи огромно и ценно място в така необходимата Ви свободна жизнена площ.

От нашите Клиенти :

  Живея в покрайнините, имахме вкъщи отдавна неупотребяема камина. Отказахме се да я палим, че минахме на парно, пък и опушваше бързо стените и мебелите, но остана така, затворена с една ламарина. От комина обаче неизвестно как се сипеха постоянно сажди. Затова това лято реших, че е време да освободя терена от нея и потърсих помощта на тази фирма. Нямате представа как за половин ден свалиха зидарията и задръстения от сажди комин. А после успяха и да изчистят и изнесат цялата тази мръсотия навън. Аз съм пенсионер вече, нямаше да смогна сам. Боядисах помещението и сега то се разшири и стана по-светло. Чудесно се справиха къртачите.