Всички отпадъци ще бъдат натоварени и транспортирани прилежно до определените за целта сметища от общината. Услугата се състои в следните дейности:

Почистване тавани и мазета
Почистване на тавани и мазета в София

 

Услугата Чистене на мазета и тавани  се състои в следните дейности:

 •  
  Почистване на дворове
  Професионално почистване на тавани и мазета


    Изнасяне на стари мабели, бяла и черна техника;
 •     Изнасяне на боклуци и ненужни вещи;
 •     Демонтаж на обемните мебели и боклуци, с цел по-лесно траспортиране;
 •     Сортиране на боклука и нужните вещи, които ще останат в помещенията;
 •     Товарене, извозване и изхвърляне на вещите и боклука за извозване до сметище или регламентирани за целта места за приемане на вторични суровини или рециклиране на стара техника.

Качествената услуга, предлагана от Kartachi.org, в комбинация с най-ниските цени в бранша, ще ни направят желан партньор за Вашите настоящи и бъдещи нужди за изчистване и извозване на стари вещи, задържащи прах и заемащи огромно и ценно място в така необходимата Ви свободна жизнена площ.

От нашите Клиенти :

  Аз си дойдох от чужбина и жилището ми имаше нужда от основно подновяване. Бях наистина изненадан да видя, че вече е възможно да си поръчате ремонт в София. Първо, те започнаха с тавана. Правят всичко добре и бързо, и най-важното е, че не е имало проблеми със строителните отпадъци. Всичко беше чисто, почистиха всичко. След това реших да направя цялата кухнята само при тях, защото си познават занаята и са добре обучени, и техните цените изглеждат нормални. Сега мисля, пролетта отново да им се обадя (същото е необходимо да се направи на балкона, спалнята и коридора), вече са ми обещали. Опитайте да се свържете с тях, мисля, че и вие ​​ще бъдете доволни като мен. Наистина ги препоръчвам.