При смяна на дома или офиса винаги се налага да се пренесат големи количества багажи и предмети, много от които са чупливи. Точно тук се намесваме ние, като ще ви гарантираме професионално пренасяне с нашите хамали.

Хамалски услуги в София
Хамалски услуги в София

Нашето предимство е, че разполагаме със собствен транспорт. Това ще ви спести търсенето на друга компания или ангажирането на приятели и познати.

Главно извършваме хамалските си услуги на територията на София град и окръг.

Хамалски услуги цени

Цените за извършваните от нас хамалски услуги са по предварително договаряне с клиента.

За Ваше удобство, когато използвате нашите хамалски услуги с включен и транспорт (извозване на багажите), ние Ви правим намаление от транспорта.

Хамали София
Хамали София

Когато ангажирате нашите хамали за повече от един работен ден, ние ще Ви направим допълнителни отстъпки от цената.

Kartachi.org - Товарене и разтоварване.

Допълннително ние извършваме всякакви товаро-разтоварни дейности и услуги. Ние ще Ви помогнем при товаренето и разтоварването на всякакви строителни материали(тухли, бетонни блокчета, керемиди, пясък, чакъл и други. Отделно ние можем да разтоварим вместо Вас, стока от камион в склада, магазина или заведението Ви.

От нашите Клиенти :

  Аз си дойдох от чужбина и жилището ми имаше нужда от основно подновяване. Бях наистина изненадан да видя, че вече е възможно да си поръчате ремонт в София. Първо, те започнаха с тавана. Правят всичко добре и бързо, и най-важното е, че не е имало проблеми със строителните отпадъци. Всичко беше чисто, почистиха всичко. След това реших да направя цялата кухнята само при тях, защото си познават занаята и са добре обучени, и техните цените изглеждат нормални. Сега мисля, пролетта отново да им се обадя (същото е необходимо да се направи на балкона, спалнята и коридора), вече са ми обещали. Опитайте да се свържете с тях, мисля, че и вие ​​ще бъдете доволни като мен. Наистина ги препоръчвам.