Хамалски услуги в София


банер хамали

Пренасянето и транспортирането на тежки и обемни предмети вече не е проблем.

Ние от Kartachi.org разполагаме с професионални хамали, които ще натоварят, разтоварят и/или пренесат всички Ваши тежки предмети до или от дома, офиса или друго избрано от Вас място.

 

Обикновено при пренасяне на нова придобивка за дома като мебели, бяла и черна техника се налага първо да се изнесат и извозят старите  и след това да се внесат и поставят на точното място новите. Особено, когато се налага да се изкачат няколко етажа – това е трудно мероприятие за домакините. Затова нашата сила е на ваше разположение – позвънете още сега на нашия Екшън екип, ще се отзовем на мига.

Гарантирано Ниски Цени за Хамалски Услуги

Пренос - превоз мебели, вещи, бяха и черна техника и други.

Цени по договаряне.

За Контакти и Поръчки :0876 37 37 27

поръчай


При смяна на дома или офиса винаги се налага да се пренесат големи количества багажи и предмети, много от които са чупливи. Точно тук се намесваме ние, като ще ви гарантираме професионално пренасяне с нашите хамали.

Хамалски услуги в София
Хамалски услуги в София

Нашето предимство е, че разполагаме със собствен транспорт. Това ще ви спести търсенето на друга компания или ангажирането на приятели и познати.

Главно извършваме хамалските си услуги на територията на София град и окръг.

Хамалски услуги цени

Цените за извършваните от нас хамалски услуги са по предварително договаряне с клиента.

За Ваше удобство, когато използвате нашите хамалски услуги с включен и транспорт (извозване на багажите), ние Ви правим намаление от транспорта.

Хамали София
Хамали София

Когато ангажирате нашите хамали за повече от един работен ден, ние ще Ви направим допълнителни отстъпки от цената.

Kartachi.org - Товарене и разтоварване.

Допълннително ние извършваме всякакви товаро-разтоварни дейности и услуги. Ние ще Ви помогнем при товаренето и разтоварването на всякакви строителни материали(тухли, бетонни блокчета, керемиди, пясък, чакъл и други. Отделно ние можем да разтоварим вместо Вас, стока от камион в склада, магазина или заведението Ви.