При смяна на дома или офиса винаги се налага да се пренесат големи количества багажи и предмети, много от които са чупливи. Точно тук се намесваме ние, като ще ви гарантираме професионално пренасяне с нашите хамали.

Хамалски услуги в София
Хамалски услуги в София

Нашето предимство е, че разполагаме със собствен транспорт. Това ще ви спести търсенето на друга компания или ангажирането на приятели и познати.

Главно извършваме хамалските си услуги на територията на София град и окръг.

Хамалски услуги цени

Цените за извършваните от нас хамалски услуги са по предварително договаряне с клиента.

За Ваше удобство, когато използвате нашите хамалски услуги с включен и транспорт (извозване на багажите), ние Ви правим намаление от транспорта.

Хамали София
Хамали София

Когато ангажирате нашите хамали за повече от един работен ден, ние ще Ви направим допълнителни отстъпки от цената.

Kartachi.org - Товарене и разтоварване.

Допълннително ние извършваме всякакви товаро-разтоварни дейности и услуги. Ние ще Ви помогнем при товаренето и разтоварването на всякакви строителни материали(тухли, бетонни блокчета, керемиди, пясък, чакъл и други. Отделно ние можем да разтоварим вместо Вас, стока от камион в склада, магазина или заведението Ви.

От нашите Клиенти :

  Живея в покрайнините, имахме вкъщи отдавна неупотребяема камина. Отказахме се да я палим, че минахме на парно, пък и опушваше бързо стените и мебелите, но остана така, затворена с една ламарина. От комина обаче неизвестно как се сипеха постоянно сажди. Затова това лято реших, че е време да освободя терена от нея и потърсих помощта на тази фирма. Нямате представа как за половин ден свалиха зидарията и задръстения от сажди комин. А после успяха и да изчистят и изнесат цялата тази мръсотия навън. Аз съм пенсионер вече, нямаше да смогна сам. Боядисах помещението и сега то се разшири и стана по-светло. Чудесно се справиха къртачите.