Събарянето на сгради се извършва по няколко начина. Това зависи от вида на сградата, подлежаща на разрушаване. Къща, вила, производствена, складова база и др.

Например къща може да се демонтира напълно или до земята. Част от материалите може да се съхранят за последващо използване, а друга - да се извозят до сметище за строителни отпадъци.

Събаряне на сгради
Събаряне на сгради

За да се разруши сградата безопасно, трябва да се има предвид конструкцията, площта на парцела, близостта й до съседни сгради и други специфични аспекти.

Не се опитвайте да проведете демонтаж самостоятелно.Това може да доведе до опасно и неочаквано срутване на стени. Такива работи е най-добре да се извършват от квалифицирани специалисти като нашия Екшън екип.

Демонтаж и разрушаване на стара сграда започва с план за действие. Майсторът предлага технологията, необходимите машини, определя време за изпълнение, техника за безопасност и други. Цените за събаряне на сградата се определят в зависимост от сложността и обема.

Методи - демонтаж или събаряне на къща, вила и др.

Ликвидацията на сграда се осъществява по два начина: демонтаж или събаряне. Демонтажът протича последователно, някои работи екипът извършва на ръка. Затова този процес отнема повече време от обикновено разрушаване.

При демонтажа е важна последователността на действията.

Събаряне на сгради в София
Събаряне на сгради в София

Това предотвратява падането на покрива на сградата. Строителните отпадъци се струпват на едно място и се извозват с помощта на специални машини. Ако плътността на постройката е висока, то това практически е единственият възможен начин за ликвидацията й.

Събарянето на сградата задължително се извършва в ограждение. Отначало се изключват комуникациите, демонтират се прозорци, врати и тогава се пристъпва към разбиване на основната конструкция. Дървена, временна или масивна сграда - къща, вила, пристройка, хамбар, склад или производствена база - няма да затруднят екипа на KARTACHI.ORG

Можете да разчитате на професионализма и уменията ни

Ние ще извършим демонтаж или събаряне напълно безопасно, бързо и професионално.  Ще съберем, натоварим  и извозим строителните отпадъци на депонирано сметище.

Стойността на такава услуга във всеки случай се определя отделно. Тя зависи от типа на сградата, трудоемкост и продължителност на работа.  Но можете да се възползвате от бонус  – безплатен оглед на място.

От нашите Клиенти :

  Искам и тук да ви благодаря за добрата работа. Ако не бяхте свършили толкова бързо, теча в банята щеше да ми навлече големи неприятности, не бях застраховала жилището. Благодаря ви, че мога да се радвам на напълно различния вид на моята баня сега. Ще ви препоръчам на приятелки.