Събаряне на сгради


банер събаря сгради

Събаряне на сгради – къща, вила, масивни и временни постройки.

Демонтажът и събарянето на цяла постройка представлява сложен процес, но такава необходимост възниква по различни причини. В повечето случаи да разрушиш вила или дом е необходимо тогава, когато собственикът се готви да строи на този парцел нов дом, по-модерен и удобен. Но понякога се събарят стари халета, складове, промишлени помещения, което е много по-трудна и продължителна работа.

Гарантирано ниски цени за
събаряне на сграда
  • Безплатен оглед на място.
  • Оценка на сложността и вид на конструкцията.
  • Приблизително количество кубични метри за изнвос.

Цени по договаряне.

За Контакти и Поръчки :0876 37 37 27

поръчай


Събарянето на сгради се извършва по няколко начина. Това зависи от вида на сградата, подлежаща на разрушаване. Къща, вила, производствена, складова база и др.

Например къща може да се демонтира напълно или до земята. Част от материалите може да се съхранят за последващо използване, а друга - да се извозят до сметище за строителни отпадъци.

Събаряне на сгради
Събаряне на сгради

За да се разруши сградата безопасно, трябва да се има предвид конструкцията, площта на парцела, близостта й до съседни сгради и други специфични аспекти.

Не се опитвайте да проведете демонтаж самостоятелно.Това може да доведе до опасно и неочаквано срутване на стени. Такива работи е най-добре да се извършват от квалифицирани специалисти като нашия Екшън екип.

Демонтаж и разрушаване на стара сграда започва с план за действие. Майсторът предлага технологията, необходимите машини, определя време за изпълнение, техника за безопасност и други. Цените за събаряне на сградата се определят в зависимост от сложността и обема.

Методи - демонтаж или събаряне на къща, вила и др.

Ликвидацията на сграда се осъществява по два начина: демонтаж или събаряне. Демонтажът протича последователно, някои работи екипът извършва на ръка. Затова този процес отнема повече време от обикновено разрушаване.

При демонтажа е важна последователността на действията.

Събаряне на сгради в София
Събаряне на сгради в София

Това предотвратява падането на покрива на сградата. Строителните отпадъци се струпват на едно място и се извозват с помощта на специални машини. Ако плътността на постройката е висока, то това практически е единственият възможен начин за ликвидацията й.

Събарянето на сградата задължително се извършва в ограждение. Отначало се изключват комуникациите, демонтират се прозорци, врати и тогава се пристъпва към разбиване на основната конструкция. Дървена, временна или масивна сграда - къща, вила, пристройка, хамбар, склад или производствена база - няма да затруднят екипа на KARTACHI.ORG

Можете да разчитате на професионализма и уменията ни

Ние ще извършим демонтаж или събаряне напълно безопасно, бързо и професионално.  Ще съберем, натоварим  и извозим строителните отпадъци на депонирано сметище.

Стойността на такава услуга във всеки случай се определя отделно. Тя зависи от типа на сградата, трудоемкост и продължителност на работа.  Но можете да се възползвате от бонус  – безплатен оглед на място.