Често желана от клиентите ни услуга при съединяване на стаи, отваряне към тераса или антре и други. Много често за разширяването на пространството и придаване на нова визия на жилището се предприема премахване на цяла или част от стена. Съветваме ви – не се заемайте сами с къртене на стени. Потърсете ни за бърз безплатен оглед на място.

И ние, професионалистите, пристъпваме с целия си опит и внимание към такава реконструкция

снимка кърти стени
Кърти стени

Нашата фирма има нужната техническа обезпеченост, дългогодишен опит и умели специалисти с хъс за работа. Винаги сме на разположение по ваше желание да изкъртим стена в дома, офиса или фирмено производствено помещение. Не е от значение дали е бетонна, тухлена, каменна или временна конструкция  Но трябва да знаете и някои подробности, за които отговаряме в хода на работата. Задължително е да се погрижим да не бъде нарушена носещата конструкция на сградата или да се повредят опорни железобетонни колони. Понякога, преди започване с къртене на стени, е необходимо да се  получат и разрешителни за реконструкцията.

Безопасното къртене на стени е отдавна отработен процес от нашия Екшън екип

Промяната на плана на жилището се извършва в строг ред и започва със стриктен оглед на входящи и изходящи технически системи в стената, като отопление, канализация, водопровод, електрически кабели и др. Преди къртенето на стената, те трябва да се  изместят безопасно, за да не се наруши техническото състояние на цялото жилище. Едва тогава се пристъпва към събаряне на стената.

Нашият екип работи точно, бързо и ефективно, като ще извърши промяната в срок и на цени по всеки джоб
Ще ви помогнем да създадете нов дизайн в своя дом по ваш вкус, като следваме точната последователност:

  • Определяме кои стени са носещи и кои изпълняват функцията на преградни;
  • Отбелязваме местоположението на ВиК-тръби,  електрически кабели, отоплителен или газов тръбопровод, вентилационни шахти и др.;
  • Обсъждаме с вас подходящата нова промяна;
  • Започваме къртене на стена с професионални инструменти, които дават възможност да се осъществи демонтажът максимално оперативно;

Защо да изберете точно нас пред конкурентите ни?

снимка къртене на стени
Къртене на стени

Ние  сме регистрирали дейността си през 2001 година, затова може да не се съмнявате, че в течение на годините сме създали сработен, обучен, професионален екип, въоръжен със съвременна модерна къртачна техника и инструменти. Нарекохме го Екшън екип, защото е винаги готов за действие. Нашите специалисти са изучили до съвършенство строителните прийоми, които се използват в един или друг случай, те знаят кои са необходимите им инструменти за правилен демонтаж на стени, зидове, бетонни, метални конструкции. Фирмата ни работи напълно законно, с всички необходими лицензи, разрешителни за депозиране на строителни и други отпадъци.

Накрая – ние ще завършим нашата услуга към вас като почистим и изнесем строителните отпадъци, които ще извозим с наш транспорт до специално депонирано сметище.

Вече имате повече информация за професионализма и познанията ни в цял набор от къртачни услуги, за техническата обезпеченост и изгодните цени. Взели сте своето решение – потърсете ни още сега на телефоните или формата за поръчка в този сайт.

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ЕКШЪН ЕКИП ЗА БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ!

От нашите Клиенти :

Батее, направо не моем си позна панелката. От кеф жената не излиза от кухнята, неам думи. Много благодарско, че всичко свърши преди студа - не вервах да стане толко добре. Вие сте супер брат, ако некой пита го пращам при вас да знаеш.