Една необходима, но по-необичайна услуга е пакет къртене, чистене и извозване на подпрозорец или така нареченото подпрозоречно пространство. Най-често това е необходим елемент за поставяне на нова дограма – за смяна на такава, ако предишната дървена не позволява директната й замяна с алуминиева или PVC вариант, например – или за изграждане на чисто нов прозорец.

За нашия опитен екип това е бърза и лесна работа, независимо дали става дума за бетонна, тухлена или друг вид стена.

Височината на етажите, характерните особености на плана на имота и много други фактори превръщат пакетната услуга къртене, чистене и извозване на подпрозорец (или изграждане на подпрозоречно пространство) в дейност, изискваща професионален подход, перфектни строителни умения и необходимите за това инструменти.

 

снимка кърти подпрозорец
Кърти подпрозорец

Къртенето, чистенето и извозването са сред основните дейности по време на ремонт и първостепенни задачи при изграждане на ново строителство или осъществяване на деконструктивни и реновационни архитектурни планове за дома, вилата, офиса и др. Разбира се, голяма част от хората и до днес вярват, че могат да се справят с всичко  лесно, бързо и ефективно сами. Не се самозалъгвайте, това е трудна, мръсна, отговорна работа. Но затруднението за вас – е работа точно за нас.

Услугата кърти, чисти и извозва в София изисква компетентността, сръчността, бързината на нашия Екшън екип

С необходимите знания, професионален опит и умения в областта – в това число и за боравене с най-новата в съвременния свят на строителството техника – крайният резултат е винаги задоволителен, дълготраен и ефикасен, за да покрие функционалното  предназначение на поставения проект.

снимка къртене на подпрозорец
Къртене на подпрозорец

Комплексната услуга кърти, чисти и извозва в София има ред направления, които в много случаи, могат да представляват по-специфична дейност. Тук, експертната намеса е повече от необходима – тя е задължителна, ако искате да видите дома си такъв, какъвто сте си го представяли при плануването на ремонта или строежа.

Освен всичко до тук ние ще добавим за вас и пълно почистване и извозване на строителните отпадъци с наш транспорт до лицензирано сметище.
И то на преференциални цени на пакети точно сега!

При такива точки от строителния Ви план, най-добре е да се доверите на надеждна фирма, специализирана в тази сфера и гарантираща първокласно качество на изпълнение!

Вече сте решили да ни се доверите – Нашият Екшън екип ще се отзове веднага! Позвънете или попълнете формата за поръчка на нашия сайт сега!

От нашите Клиенти :

Батее, направо не моем си позна панелката. От кеф жената не излиза от кухнята, неам думи. Много благодарско, че всичко свърши преди студа - не вервах да стане толко добре. Вие сте супер брат, ако некой пита го пращам при вас да знаеш.