Една необходима, но по-необичайна услуга е пакет къртене, чистене и извозване на подпрозорец или така нареченото подпрозоречно пространство. Най-често това е необходим елемент за поставяне на нова дограма – за смяна на такава, ако предишната дървена не позволява директната й замяна с алуминиева или PVC вариант, например – или за изграждане на чисто нов прозорец.

За нашия опитен екип това е бърза и лесна работа, независимо дали става дума за бетонна, тухлена или друг вид стена.

Височината на етажите, характерните особености на плана на имота и много други фактори превръщат пакетната услуга къртене, чистене и извозване на подпрозорец (или изграждане на подпрозоречно пространство) в дейност, изискваща професионален подход, перфектни строителни умения и необходимите за това инструменти.

 

снимка кърти подпрозорец
Кърти подпрозорец

Къртенето, чистенето и извозването са сред основните дейности по време на ремонт и първостепенни задачи при изграждане на ново строителство или осъществяване на деконструктивни и реновационни архитектурни планове за дома, вилата, офиса и др. Разбира се, голяма част от хората и до днес вярват, че могат да се справят с всичко  лесно, бързо и ефективно сами. Не се самозалъгвайте, това е трудна, мръсна, отговорна работа. Но затруднението за вас – е работа точно за нас.

Услугата кърти, чисти и извозва в София изисква компетентността, сръчността, бързината на нашия Екшън екип

С необходимите знания, професионален опит и умения в областта – в това число и за боравене с най-новата в съвременния свят на строителството техника – крайният резултат е винаги задоволителен, дълготраен и ефикасен, за да покрие функционалното  предназначение на поставения проект.

снимка къртене на подпрозорец
Къртене на подпрозорец

Комплексната услуга кърти, чисти и извозва в София има ред направления, които в много случаи, могат да представляват по-специфична дейност. Тук, експертната намеса е повече от необходима – тя е задължителна, ако искате да видите дома си такъв, какъвто сте си го представяли при плануването на ремонта или строежа.

Освен всичко до тук ние ще добавим за вас и пълно почистване и извозване на строителните отпадъци с наш транспорт до лицензирано сметище.
И то на преференциални цени на пакети точно сега!

При такива точки от строителния Ви план, най-добре е да се доверите на надеждна фирма, специализирана в тази сфера и гарантираща първокласно качество на изпълнение!

Вече сте решили да ни се доверите – Нашият Екшън екип ще се отзове веднага! Позвънете или попълнете формата за поръчка на нашия сайт сега!

От нашите Клиенти :

  Искам и тук да ви благодаря за добрата работа. Ако не бяхте свършили толкова бързо, теча в банята щеше да ми навлече големи неприятности, не бях застраховала жилището. Благодаря ви, че мога да се радвам на напълно различния вид на моята баня сега. Ще ви препоръчам на приятелки.