Kъртене Kухня


банер кърти кунхя

Всяко домакинство поставя кухнята като топ приоритет за своя ремонт или реновационен план.

За тази цел на нас се пада да изнесем цялото оборудване и шкафове, да изкъртим мивка, плочки и настилки, някоя стена или ниша и да освободим чист терен за ново модерно обзавеждане. Някога около трапезата сядало цялото семейство и кухнята и до днес има централно място в съзнанието ни.

Затова нашият Екшън екип се отнася с особено внимание към ремонта на това помещение.

Да разширим и разчистим вашата кухня към балкон или вътрешно помещение, така че да й придадете още по-голямо очарование и модерен вид , е напълно в нашите възможности.

Кърти Кухня- Гарантитрано Ниски Цени
Къртене на бетон 50 - 100 лв./м3
Къртене на тухла 10 - 15 лв./м3
Къртене на фаянс, теракота 3 лв./кв.м.
Къртене на фаянс с мазилка 5 лв./кв.м.
Къртене на мозайка 10 лв./кв.м.
Къртене на кухненски комин 150 лв.
Подпрозоречно пространство 100-120 лв.
Пробиване на отвор за врата в бетон 120 лв.
Пробиване на отвор за врата в тухлена стена 120 лв.
Фаянс, теракота до 18 кв.м 100-120 лв.
Отстраняване на дървен кухненски прозорец 10 лв.

За Контакти и Поръчки :0876 37 37 27

поръчай


Кухнята е мястото, в което прекарваме 43% от времето си у дома. Това традиционно е мястото, където цялото семейство се събира на масата. Но пък има и един недостатък – кухнята е мястото, което събира повече от 80% от битовите отпадъци, невидимата мазнина от изпарения по плочките и тавана, лепкава мръсотия по ъглите, микробите, плесените и т.н.. Точно това кара всяко домакинство да поставя кухнята като топ приоритет за своя ремонт или реновационен план.А един ремонт на кухнята, без услугата пакет къртене, чистене и извозване на кухня, е немислим!

снимка кърти кухня
Кърти кухня

Съгласни ли сте с нас? Или още си стоите зад мнението, че имате всички умения, способности и опит, а и пособия, инструменти и техника, за да се справите сами? То на инат не става и ние горещо ви съветваме да използвате услугата пакет къртене, чистене и извозване на кухня, предлагана от надеждна, сигурна фирма като нашата, която има добра репутация на пазара за строителни услуги и която ще подходи с внимание и професионализъм към всеки индивидуален ремонт или проект за реновиране – включително и към вашия!

Не бъдете наивни, стиснати или неразумни, а поръчайте пакет за къртене, чистене и извозване на кухня при всяка замислена реконструкция - бутане на стена, освежаване на мазилката, къртене на цели елементи от помещението или подмяна на вградената кухня.

Уверяваме ви, че само ако премахнем подпрозоречната стена и отворим пространство към остъкления или реконструиран в кухненски бокс балкон, ще имате напълно нов вид и модерна кухня, в която с удоволствие ще прекарвате вечерта в приготвяне на вечеря за цялото семейство.

снимка кърти кухня
Къртене на Кухня

Екшън екипът е експерт в областта и ще си свърши работата, докато вие можете да творите нова визия на вашата кухня, или да се запознаете с най-новите тенденции и  модните стилове в дизайна на мебели. Постигнете с лекота и радост онези желани резултати, за които и ремонтът в кухнята е бил първоначално замислен и предназначен.

Услугата пакет къртене, чистене и извозване на кухня е сигурен начин да преобразите бързо и по свой вкус тази специална стая в дома. Ще се уверите, че нашата дейност е лесно достъпна в София и околностите, и то на ниски и конкурентни цени. Ако вече сте ни преценили и сте решили:

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!