Всички добре познаваме услугата кърти, чисти и извозва. Но малко хора са се замисляли за нейната уникална универсална приложимост. Повечето от нас асоциират къртенето, чистенето и извозването с ремонт на цяло помещение – посредством бутане на стена за увеличаване на квадратурата например. Или с най-ремонтираната и модернизирана баня – за замяна на старите с нови плочки, освежаване на фаянса, смяна на някои аксесоари и така нататък. Но тя включва и нещо, за което само някои клиенти се досещат.

Какво представлява услугата пакет къртене, чистене и извозване на комин?

снимка кърти комин
Къртене на комин

Да, естествено, че има и такава разновидност на генералния пакет кърти, чисти и извозва! Научете повече за нея и преценете дали скоро и вие няма да имате нужда от подобна професионална помощ.

Това е процедура, която в никакъв случай не следва да се осъществява с подръчни средства, без опит, а и без никаква предварителна оценка и план, изготвени от експерт в областта. От друга страна, професионалната услуга пакет къртене, чистене и извозване на комин може да продължи не повече от 5-6 часа, ако го върши компетентен екип от майстори като нашия, снабдени с необходимите инструменти, професионален опит, познания, ловкост плюс добра прецизност.

Услугата пакет къртене, чистене и извозване на комин е по-рядка и  изисква различни познания

снимка къртене на комин
Кърти Комин

След безплатен оглед, бързо разпределение на задачата и извършване на самото къртене на комина – било то с цел поправка, преместване или разрушаване, нашият Екшън екип прилежно ще почисти насъбралите се отпадъци и нечистотии от къртенето на комина. А повярвайте те са трудни за измиване и премахване. Накрая вашият домашен асистент по прекрояване на жилища  ще извози със собствен транспорт всички остатъци до депозирано сметище.

Нещо повече – като фирма, предлагаща услугата пакет къртене, чистене и извозване на комин, ние осигуряваме и специални за целта чували, оразмерени за точно количество отпадъци. Имаме освен това и маршрут, и законно сметище за извозване на строителни отпадъци в съответствие със законовите изисквания и правила на ЕС за строителна дейност и опазване на околната среда. Ако тази услуга е точно за вас:

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

От нашите Клиенти :

  Искам и тук да ви благодаря за добрата работа. Ако не бяхте свършили толкова бързо, теча в банята щеше да ми навлече големи неприятности, не бях застраховала жилището. Благодаря ви, че мога да се радвам на напълно различния вид на моята баня сега. Ще ви препоръчам на приятелки.