Всички добре познаваме услугата кърти, чисти и извозва. Но малко хора са се замисляли за нейната уникална универсална приложимост. Повечето от нас асоциират къртенето, чистенето и извозването с ремонт на цяло помещение – посредством бутане на стена за увеличаване на квадратурата например. Или с най-ремонтираната и модернизирана баня – за замяна на старите с нови плочки, освежаване на фаянса, смяна на някои аксесоари и така нататък. Но тя включва и нещо, за което само някои клиенти се досещат.

Какво представлява услугата пакет къртене, чистене и извозване на комин?

снимка кърти комин
Къртене на комин

Да, естествено, че има и такава разновидност на генералния пакет кърти, чисти и извозва! Научете повече за нея и преценете дали скоро и вие няма да имате нужда от подобна професионална помощ.

Това е процедура, която в никакъв случай не следва да се осъществява с подръчни средства, без опит, а и без никаква предварителна оценка и план, изготвени от експерт в областта. От друга страна, професионалната услуга пакет къртене, чистене и извозване на комин може да продължи не повече от 5-6 часа, ако го върши компетентен екип от майстори като нашия, снабдени с необходимите инструменти, професионален опит, познания, ловкост плюс добра прецизност.

Услугата пакет къртене, чистене и извозване на комин е по-рядка и  изисква различни познания

снимка къртене на комин
Кърти Комин

След безплатен оглед, бързо разпределение на задачата и извършване на самото къртене на комина – било то с цел поправка, преместване или разрушаване, нашият Екшън екип прилежно ще почисти насъбралите се отпадъци и нечистотии от къртенето на комина. А повярвайте те са трудни за измиване и премахване. Накрая вашият домашен асистент по прекрояване на жилища  ще извози със собствен транспорт всички остатъци до депозирано сметище.

Нещо повече – като фирма, предлагаща услугата пакет къртене, чистене и извозване на комин, ние осигуряваме и специални за целта чували, оразмерени за точно количество отпадъци. Имаме освен това и маршрут, и законно сметище за извозване на строителни отпадъци в съответствие със законовите изисквания и правила на ЕС за строителна дейност и опазване на околната среда. Ако тази услуга е точно за вас:

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

От нашите Клиенти :

Батее, направо не моем си позна панелката. От кеф жената не излиза от кухнята, неам думи. Много благодарско, че всичко свърши преди студа - не вервах да стане толко добре. Вие сте супер брат, ако некой пита го пращам при вас да знаеш.