Това е услуга, която изисква много сила и технически средства, обучен екип, добре запознат със свойствата на бетона и методите за неговото най-безопасно разрушаване. У нас има твърде много жилища, изградени от бетон и искаме да ви запознаем със сложността и отговорността към конструкцията на панелните блокове. Поне доколкото да не се заемете сами с тази трудоемка, прашна и много отговорна работа, когато желаете да реконструирате апартамента си.

За бетона, къртенето на бетон и професионалното къртене

снимма кърти бетон
Кърти Бетон

Бетонът е материал, който с годините увеличава своята здравина. Има различни марки бетон, както и технологии за подобряването и заздравяването му, което поставя на изпитание уменията и опита на професионалисти, каквито сме ние. Разбира се, ние познаваме различните видове бетон, които се използват при изграждане на битови или големи промишлени сгради, складове, халета, силози и др., някои изграждани от панели, други изливани на място. И всеки вид конструкция изисква къртенето на бетон да се извършва по различен начин – от ръчно, през машинно, до взривно. Има няколко метода за къртене на бетон – ръчно с чук и хидравлични разбиващи инструменти, чрез вода и нагряване с горелка, чрез специален диамантен свредел. Има и някои по-сложни химически методи за разрушаването му.

Нека се спрем на битовите бетонни сгради, най-често жилищни

Къртенето на бетон може да се окаже за Вас единствена възможност за разширяване и подновяване на дома Ви. Не е нужно да правите това сами, когато нашата фирма е насреща, а екипът ни е винаги готов да Ви помогне да превърнете жилището си в своята уютна малка крепост и да се чувствате в нея перфектно.

В представите на мнозина един ремонт на панелката може да изглежда лесен, бърз и напълно възможен да се осъществи само от мъжа и приятелите му. В реалността обаче нещата стоят по различен начин. За правилно събаряне на бетонна стена или отвор за врата, или пък в плоча – таван или под, е необходимо познаване конструкцията на блока, професионална техника на най-високо ниво и опитни специалисти. При къртене на бетон в помещенията задължително работим с предпазни средства - очила и маски за устата и носа. Не го правете сами, доверете се на професионалистите в къртенето - по всяко време Екшън екипът е на ваше разположение, когато имате нужда от къртене на бетон вкъщи.

Защо да предпочетете нас пред другите фирми за къртачни услуги?

Фирмата ни е законно лицензирана и предлага къртачни услуги от дълги години. Изградили сме опитен екип и можем да предложим отлично съотношение от цена – бързина – качество.

Нашият Екшън екип е сформиран от специалисти и добре обучени работници, които ще изпълнят желанието ви по най-практичния, икономичен и ефективен начин.

Няма да ни се опре и Ваша бетонна производствена или складова база, която се нуждае от преструктуриране.

Къртенето на бетон никога не е било толкова лесно до сега!

снимма къртене на бетон
Къртене на бетон

Осигурени с най-модерна къртачна техника и силен мотивиран екип като нас, оттук нататък Вашите строителни планове са напълно осъществими, а времето, нервите и парите, които трябва да хвърлите по тях са максимално ограничени – ние знаем, че Вашият комфорт и Вашето одобрение са наша основна задача. Защото нашата цел е: Доволни клиенти и дългосрочни партньори в бизнеса.

След като бетонът е сринат, остатъците ще бъдат надлежно премахнати

Ако сте прочели всичко до тук, със сигурност вече сте взели решение – да ни се доверите или да продължите да издирвате хора и фирми, които надали имат нашите знания, умения и дългогодишен опит.

И за да ви убедим напълно – ние ще поемем почистване, събиране в оразмерени чували и извозване на строителните отпадъци с наш собствен транспорт до лицензирано сметище.

Ако имате планове за преструктуриране на жилището (или фирмена база), като съборите някоя бетонна част – обадете ни се още сега.

На телефона или чрез формата за поръчка на нашия сайт – Екшън екип Ви очаква по всяко време.

От нашите Клиенти :

  Искам и тук да ви благодаря за добрата работа. Ако не бяхте свършили толкова бързо, теча в банята щеше да ми навлече големи неприятности, не бях застраховала жилището. Благодаря ви, че мога да се радвам на напълно различния вид на моята баня сега. Ще ви препоръчам на приятелки.