Професионално къртене на бетон в София


банер кърти бетон

Соцстроителството остави стотици хиляди бетонни жилища у нас, които не са лесни за реконструкция по ваш вкус.

Затова пък ние имаме на разположение нужните умения, знания, техника, за да изкъртим бетонни стени, да премахнем подпрозоречна рамка и обединим балкона с кухнята, или две съседни стаи, без да нанесем щети на конструкцията, което е основно изискване.

Но освен панели можем да разбием всяка бетонна повърхност, която искате да промените – веранда, плоча, гараж в дома или вилата.

Извън бита често се налага да използваме силата и уменията си при къртене, разчистване и извозване на бетонни съоръжения и в други области – складове, халета, производствени бази и др., подлежащи на разрушаване.

Кърти Бетон на най-ниски цени за София
Къртене на бетон 100 - 300 лв./м3
Къртене на тухла 20 - 35 лв./м3
Къртене на фаянс, теракота 5.00 лв./кв.м.
Къртене на фаянс с мазилка 7.00 лв./кв.м.
Къртене на замазка до 5 см. 5.00 – 7.00 лв./кв.м.
Къртене на замазка над 5 см. 7.00 лв./кв.м.
Къртене на мозайка 10.00 лв./кв.м.
Къртене на мазилка 5 лв./кв.м.

За Контакти и Поръчки :0876 37 37 27

поръчай


Това е услуга, която изисква много сила и технически средства, обучен екип, добре запознат със свойствата на бетона и методите за неговото най-безопасно разрушаване. У нас има твърде много жилища, изградени от бетон и искаме да ви запознаем със сложността и отговорността към конструкцията на панелните блокове. Поне доколкото да не се заемете сами с тази трудоемка, прашна и много отговорна работа, когато желаете да реконструирате апартамента си.

За бетона, къртенето на бетон и професионалното къртене

снимма кърти бетон
Кърти Бетон

Бетонът е материал, който с годините увеличава своята здравина. Има различни марки бетон, както и технологии за подобряването и заздравяването му, което поставя на изпитание уменията и опита на професионалисти, каквито сме ние. Разбира се, ние познаваме различните видове бетон, които се използват при изграждане на битови или големи промишлени сгради, складове, халета, силози и др., някои изграждани от панели, други изливани на място. И всеки вид конструкция изисква къртенето на бетон да се извършва по различен начин – от ръчно, през машинно, до взривно. Има няколко метода за къртене на бетон – ръчно с чук и хидравлични разбиващи инструменти, чрез вода и нагряване с горелка, чрез специален диамантен свредел. Има и някои по-сложни химически методи за разрушаването му.

Нека се спрем на битовите бетонни сгради, най-често жилищни

Къртенето на бетон може да се окаже за Вас единствена възможност за разширяване и подновяване на дома Ви. Не е нужно да правите това сами, когато нашата фирма е насреща, а екипът ни е винаги готов да Ви помогне да превърнете жилището си в своята уютна малка крепост и да се чувствате в нея перфектно.

В представите на мнозина един ремонт на панелката може да изглежда лесен, бърз и напълно възможен да се осъществи само от мъжа и приятелите му. В реалността обаче нещата стоят по различен начин. За правилно събаряне на бетонна стена или отвор за врата, или пък в плоча – таван или под, е необходимо познаване конструкцията на блока, професионална техника на най-високо ниво и опитни специалисти. При къртене на бетон в помещенията задължително работим с предпазни средства - очила и маски за устата и носа. Не го правете сами, доверете се на професионалистите в къртенето - по всяко време Екшън екипът е на ваше разположение, когато имате нужда от къртене на бетон вкъщи.

Защо да предпочетете нас пред другите фирми за къртачни услуги?

Фирмата ни е законно лицензирана и предлага къртачни услуги от дълги години. Изградили сме опитен екип и можем да предложим отлично съотношение от цена – бързина – качество.

Нашият Екшън екип е сформиран от специалисти и добре обучени работници, които ще изпълнят желанието ви по най-практичния, икономичен и ефективен начин.

Няма да ни се опре и Ваша бетонна производствена или складова база, която се нуждае от преструктуриране.

Къртенето на бетон никога не е било толкова лесно до сега!

снимма къртене на бетон
Къртене на бетон

Осигурени с най-модерна къртачна техника и силен мотивиран екип като нас, оттук нататък Вашите строителни планове са напълно осъществими, а времето, нервите и парите, които трябва да хвърлите по тях са максимално ограничени – ние знаем, че Вашият комфорт и Вашето одобрение са наша основна задача. Защото нашата цел е: Доволни клиенти и дългосрочни партньори в бизнеса.

След като бетонът е сринат, остатъците ще бъдат надлежно премахнати

Ако сте прочели всичко до тук, със сигурност вече сте взели решение – да ни се доверите или да продължите да издирвате хора и фирми, които надали имат нашите знания, умения и дългогодишен опит.

И за да ви убедим напълно – ние ще поемем почистване, събиране в оразмерени чували и извозване на строителните отпадъци с наш собствен транспорт до лицензирано сметище.

Ако имате планове за преструктуриране на жилището (или фирмена база), като съборите някоя бетонна част – обадете ни се още сега.

На телефона или чрез формата за поръчка на нашия сайт – Екшън екип Ви очаква по всяко време.