Къртене Баня


банер кърти баня

Банята вече не е това, което беше – тя се превърна от място за пране и къпане в домашен спа-център, където да останеш сам с мислите си.

Това помещение е най-често ремонтирано във всеки дом.

Напоследък модните тенденции за банята са толкова променливи, колкото и в модните облекла, появяват се нови, още по-интересни и неповторими елементи, фаянс, дизайн и т.н.

Влагата, течове и недостатъчна вентилация го превръщат в опасен развъдник на спори и плесени, паяци и хлебарки, а това не можем да позволим. Нашият екип е първи тук - да изкърти старите похабени плочки или мозайка от стените и пода, като внимава за електро- и ВиК-инсталациите под тях.

Кърти Баня на най-ниски цени
Пакет "Баня" - фаянс и теракот до 18 кв.м. 100-120 лв.
Къртене тоалетна 100 - 140 лв.
Къртене на фаянс, теракота 3 лв./кв.м.
Къртене на фаянс с мазилка 5 лв./кв.м.
Къртене на замазка до 5 см. 3 лв./кв.м.
Къртене на замазка над 5 см. 5 лв./кв.м.
Къртене на мозайка 10 лв./кв.м.
Къртене на мазилка 3 лв./кв.м.
Къртене на бетон линеен метър 10 лв./л.м.
Пробиване на отвор за врата в бетон 120 лв.
Пробиване на отвор за врата в тухлена стена 120 лв.
Фаянс, теракота до 18 кв.м 100-120 лв.

За Контакти и Поръчки :0876 37 37 27

поръчай


При планиран ремонт в банята, важен момент в подготвителната работа става демонтажът на старата вана. Изнасянето й от помещението е необходимо не само за облекчаване достъпа до ВиК- тръбите и електрическата мрежа, но и за освобождаване на пространство. Още при огледа на помещението, което ние извършваме безплатно, е нужно да се измерят габаритите на ваната и да се сравнят с отвора на вратата. Много често техните параметри се разминават и се налага да се свали вратата, а в някои случаи и част от стената.

Нашата пакетната услуга „Къртене чистене и извозване на  баня“ включва:

  • Къртене на плочки (фаянс или теракот);
  • Демонтиране на тоалетна;
  • Демонтиране на мивка;
  • Демонтиране на сифон;
  • Отпадъчни чували за събиране на изкъртения материал с определено тегло;
  • Изнасяне на изкъртения материал и товарене на собствен транспорт;
  • Извозване на изкъртените строителни отпадъци до специално определено за целта сметище.

снимка къртене на баня
Кърти Баня

Ако планирате частична замяна на старите инсталации, то трябва максимално да се очистят тръбите от ръжда и мръсотия, да се уточнят диаметрите и размерите на новото оборудване и елементи, и не забравяйте за съединителните детайли. Когато уточним всички подробности при безплатния оглед, който ви предлагаме – ще се заемем със съществената част от дейността ни.

снимка кърти баня
Къртене на Баня

Тази наша услуга - къртене, чистене и извозване на баня, е свързана предимно с къртене на фаянсови и теракотени плочки или мозайка – при планувана реконструкция, ремонт при повреда на мозайката и плочките, или при щети, нанесени от сериозни течове, мухъл и т.н. Ние разполагаме със специални инструменти за къртенето на плочки. А нашите професионалисти са с богат опит и умения, с което със сигурност ще задоволим и най-високите изисквания на клиента.

Нещо повече – след основната къртаческа дейност, ще поемем събирането на строителните отпадъци и всякакви други нечистотии, което е не по-малко трудно и изисква много време и енергия. Ако вече сте разбрали - най-оптималното ви решение за бърз ремонт на санитарните помещения у дома, сме ние -  Екшън екипът на KARTACHI.ORG

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!