При планиран ремонт в банята, важен момент в подготвителната работа става демонтажът на старата вана. Изнасянето й от помещението е необходимо не само за облекчаване достъпа до ВиК- тръбите и електрическата мрежа, но и за освобождаване на пространство. Още при огледа на помещението, което ние извършваме безплатно, е нужно да се измерят габаритите на ваната и да се сравнят с отвора на вратата. Много често техните параметри се разминават и се налага да се свали вратата, а в някои случаи и част от стената.

Нашата пакетната услуга „Къртене чистене и извозване на  баня“ включва:

  • Къртене на плочки (фаянс или теракот);
  • Демонтиране на тоалетна;
  • Демонтиране на мивка;
  • Демонтиране на сифон;
  • Отпадъчни чували за събиране на изкъртения материал с определено тегло;
  • Изнасяне на изкъртения материал и товарене на собствен транспорт;
  • Извозване на изкъртените строителни отпадъци до специално определено за целта сметище.

снимка къртене на баня
Кърти Баня

Ако планирате частична замяна на старите инсталации, то трябва максимално да се очистят тръбите от ръжда и мръсотия, да се уточнят диаметрите и размерите на новото оборудване и елементи, и не забравяйте за съединителните детайли. Когато уточним всички подробности при безплатния оглед, който ви предлагаме – ще се заемем със съществената част от дейността ни.

снимка кърти баня
Къртене на Баня

Тази наша услуга - къртене, чистене и извозване на баня, е свързана предимно с къртене на фаянсови и теракотени плочки или мозайка – при планувана реконструкция, ремонт при повреда на мозайката и плочките, или при щети, нанесени от сериозни течове, мухъл и т.н. Ние разполагаме със специални инструменти за къртенето на плочки. А нашите професионалисти са с богат опит и умения, с което със сигурност ще задоволим и най-високите изисквания на клиента.

Нещо повече – след основната къртаческа дейност, ще поемем събирането на строителните отпадъци и всякакви други нечистотии, което е не по-малко трудно и изисква много време и енергия. Ако вече сте разбрали - най-оптималното ви решение за бърз ремонт на санитарните помещения у дома, сме ние -  Екшън екипът на KARTACHI.ORG

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

От нашите Клиенти :

  Хареса ми как свършихте работа по къщата, стана съвсем различно. Намислил съм напролет да правя промяна на вилата в Бистрица и искам пак да ви наема. Защото наистина сте бързи и работите чисто и качествено. До скоро, пак ще се обадя.