Услугата "извозване на строителни отпадъци" се предлага както като самостоятелна услуга, така и като част от услугата "кърти чисти извозва".

За услугата "извозване на строителни отпадъци".

Услугата включва събиране на вашите строителни отпадъци, извозването и депонирането им на сметище.  В цената за извозване на строителните отпадъци е включена таксата, за депониране в сметище на отпадъците.

Събиране на строителни отпадъци
Извозване на строителни отпадъци

Ние осигуряваме собствени чували, за отпадъците в насипно състояние - например остатъците след услугата "къртене на бетон".
Почистваме терена след извозването!

За нас, като доставчик на услугата "извозване на строителни отпадъци"

Разполагаме със собствени транспортни средства с различен обем. При по-големи количества, за извозване, можем да ангажираме няколко камиона или микробуса - в зависимост от вида строителни отпадъци.

Цени на услугата "извозване на строителни отпадъци"

Цените варират според спецификата (извозване на строителни отпадъци от къща, от блок с асансьор, без асансьор и други), но ориентировъчните ни цени за почистване на строителни отпадъци са:

Извозване на отпадъци в София
Професионално извозване на отпадъци

  • Пренасяне и/или изнасяне на строителни отпадъци с чували предоставени от нас – тегло между 20 – 25 кг. с асансьор от всички етажи – 0.40 - 0.80 лв.;
  • Пренасяне и/или изнасяне на строителни отпадъци с чували предоставени от нас – тегло между 20 – 25 кг. без асансьор от 2-ри етаж – 0.80 лв. (по-нагоре по 0.40 лв. на етаж)
  • Извозване на строителни отпадъци с наше транспортно средство до сметище: до 2 куб.м – 25 лв./курс.
  • Извозване на строителни отпадъци с наше транспортно средство до сметище: до 3.5 куб.м – 35 лв./курс.

Извозване на строителни отпадъци, като част от услугата "кърти чисти извозва".

"Кърти чисти извозва" е комплексна услуга, която обема целия цикъл от разбиване на бетон, тухли, баня, почисване на терена и извозване и депониране на отпадъците.

От нашите Клиенти :

  Аз си дойдох от чужбина и жилището ми имаше нужда от основно подновяване. Бях наистина изненадан да видя, че вече е възможно да си поръчате ремонт в София. Първо, те започнаха с тавана. Правят всичко добре и бързо, и най-важното е, че не е имало проблеми със строителните отпадъци. Всичко беше чисто, почистиха всичко. След това реших да направя цялата кухнята само при тях, защото си познават занаята и са добре обучени, и техните цените изглеждат нормални. Сега мисля, пролетта отново да им се обадя (същото е необходимо да се направи на балкона, спалнята и коридора), вече са ми обещали. Опитайте да се свържете с тях, мисля, че и вие ​​ще бъдете доволни като мен. Наистина ги препоръчвам.