Услугата "извозване на строителни отпадъци" се предлага както като самостоятелна услуга, така и като част от услугата "кърти чисти извозва".

За услугата "извозване на строителни отпадъци".

Услугата включва събиране на вашите строителни отпадъци, извозването и депонирането им на сметище.  В цената за извозване на строителните отпадъци е включена таксата, за депониране в сметище на отпадъците.

Събиране на строителни отпадъци
Извозване на строителни отпадъци

Ние осигуряваме собствени чували, за отпадъците в насипно състояние - например остатъците след услугата "къртене на бетон".
Почистваме терена след извозването!

За нас, като доставчик на услугата "извозване на строителни отпадъци"

Разполагаме със собствени транспортни средства с различен обем. При по-големи количества, за извозване, можем да ангажираме няколко камиона или микробуса - в зависимост от вида строителни отпадъци.

Цени на услугата "извозване на строителни отпадъци"

Цените варират според спецификата (извозване на строителни отпадъци от къща, от блок с асансьор, без асансьор и други), но ориентировъчните ни цени за почистване на строителни отпадъци са:

Извозване на отпадъци в София
Професионално извозване на отпадъци

  • Пренасяне и/или изнасяне на строителни отпадъци с чували предоставени от нас – тегло между 20 – 25 кг. с асансьор от всички етажи – 0.40 - 0.80 лв.;
  • Пренасяне и/или изнасяне на строителни отпадъци с чували предоставени от нас – тегло между 20 – 25 кг. без асансьор от 2-ри етаж – 0.80 лв. (по-нагоре по 0.40 лв. на етаж)
  • Извозване на строителни отпадъци с наше транспортно средство до сметище: до 2 куб.м – 25 лв./курс.
  • Извозване на строителни отпадъци с наше транспортно средство до сметище: до 3.5 куб.м – 35 лв./курс.

Извозване на строителни отпадъци, като част от услугата "кърти чисти извозва".

"Кърти чисти извозва" е комплексна услуга, която обема целия цикъл от разбиване на бетон, тухли, баня, почисване на терена и извозване и депониране на отпадъците.

От нашите Клиенти :

  Искам и тук да ви благодаря за добрата работа. Ако не бяхте свършили толкова бързо, теча в банята щеше да ми навлече големи неприятности, не бях застраховала жилището. Благодаря ви, че мога да се радвам на напълно различния вид на моята баня сега. Ще ви препоръчам на приятелки.