При смяна на дома или офиса винаги се налага да се пренесат големи количества багажи и предмети, много от които са чупливи. Точно тук се намесваме ние, като ще ви гарантираме професионално пренасяне с нашите хамали.

Хамалски услуги в София
Хамалски услуги в София

Нашето предимство е, че разполагаме със собствен транспорт. Това ще ви спести търсенето на друга компания или ангажирането на приятели и познати.

Главно извършваме хамалските си услуги на територията на София град и окръг.

Хамалски услуги цени

Цените за извършваните от нас хамалски услуги са по предварително договаряне с клиента.

За Ваше удобство, когато използвате нашите хамалски услуги с включен и транспорт (извозване на багажите), ние Ви правим намаление от транспорта.

Хамали София
Хамали София

Когато ангажирате нашите хамали за повече от един работен ден, ние ще Ви направим допълнителни отстъпки от цената.

Kartachi.org - Товарене и разтоварване.

Допълннително ние извършваме всякакви товаро-разтоварни дейности и услуги. Ние ще Ви помогнем при товаренето и разтоварването на всякакви строителни материали(тухли, бетонни блокчета, керемиди, пясък, чакъл и други. Отделно ние можем да разтоварим вместо Вас, стока от камион в склада, магазина или заведението Ви.

От нашите Клиенти :

  Хареса ми как свършихте работа по къщата, стана съвсем различно. Намислил съм напролет да правя промяна на вилата в Бистрица и искам пак да ви наема. Защото наистина сте бързи и работите чисто и качествено. До скоро, пак ще се обадя.