Кухнята е мястото, в което прекарваме 43% от времето си у дома. Това традиционно е мястото, където цялото семейство се събира на масата. Но пък има и един недостатък – кухнята е мястото, което събира повече от 80% от битовите отпадъци, невидимата мазнина от изпарения по плочките и тавана, лепкава мръсотия по ъглите, микробите, плесените и т.н.. Точно това кара всяко домакинство да поставя кухнята като топ приоритет за своя ремонт или реновационен план.А един ремонт на кухнята, без услугата пакет къртене, чистене и извозване на кухня, е немислим!

снимка кърти кухня
Кърти кухня

Съгласни ли сте с нас? Или още си стоите зад мнението, че имате всички умения, способности и опит, а и пособия, инструменти и техника, за да се справите сами? То на инат не става и ние горещо ви съветваме да използвате услугата пакет къртене, чистене и извозване на кухня, предлагана от надеждна, сигурна фирма като нашата, която има добра репутация на пазара за строителни услуги и която ще подходи с внимание и професионализъм към всеки индивидуален ремонт или проект за реновиране – включително и към вашия!

Не бъдете наивни, стиснати или неразумни, а поръчайте пакет за къртене, чистене и извозване на кухня при всяка замислена реконструкция - бутане на стена, освежаване на мазилката, къртене на цели елементи от помещението или подмяна на вградената кухня.

Уверяваме ви, че само ако премахнем подпрозоречната стена и отворим пространство към остъкления или реконструиран в кухненски бокс балкон, ще имате напълно нов вид и модерна кухня, в която с удоволствие ще прекарвате вечерта в приготвяне на вечеря за цялото семейство.

снимка кърти кухня
Къртене на Кухня

Екшън екипът е експерт в областта и ще си свърши работата, докато вие можете да творите нова визия на вашата кухня, или да се запознаете с най-новите тенденции и  модните стилове в дизайна на мебели. Постигнете с лекота и радост онези желани резултати, за които и ремонтът в кухнята е бил първоначално замислен и предназначен.

Услугата пакет къртене, чистене и извозване на кухня е сигурен начин да преобразите бързо и по свой вкус тази специална стая в дома. Ще се уверите, че нашата дейност е лесно достъпна в София и околностите, и то на ниски и конкурентни цени. Ако вече сте ни преценили и сте решили:

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

От нашите Клиенти :

  Хареса ми как свършихте работа по къщата, стана съвсем различно. Намислил съм напролет да правя промяна на вилата в Бистрица и искам пак да ви наема. Защото наистина сте бързи и работите чисто и качествено. До скоро, пак ще се обадя.